3.8.2024. 20:46
0
Radnik se pobjedom vratio u Premijer ligu, savladan GOŠK u Gabeli
Fudbaleri Radnika iz Bijeljine savladali su GOŠK u Gabeli rezultatom 0:1 i na taj način osvojili prve bodove od povratka u Premijer ligu BiH.

Jedini strijelac na utakmici Damjan Krajišnik u 76. minuti utakmice iz slobodnog udarca.

Bilo je očito da obje ekipe nisu još uvijek u najboljoj formi, jer je u prvom poluvremenu zabilježena samo jedna prava prilika, kada je u šestoj minuti Mihaljević dobro šutirao za GOŠK, ali je golman Lakić odbranio njegov udarac.

U drugom nešto više uzbuđenja, ali po jedna šansa na obje strane nisu iskorištene. U 70 minuti Ikić je pokušao sa 20 metara, odbranio je Karić, a sa druge strane u 85. minuti, nakon odbijene lopte iz šesnaesterca Čoko je šutirao sa 15 metara, ali je lopta pogodila stativu.

GOŠK je pritiskao do posljednjeg zvižduka Irfana Peljte, no golova nije bilo.

Radnik je tako uspio da osvoji prva tri boda, prenosi N1. 

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.