6.9.2024. 16:12
0
Nove novčane kazne za Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg, Velež, Radnik i Slobodu
Šest klubova WWIn lige Bosne i Hercegovine kažnjeno je zbog dešavanja na utakmicama trećeg i četvrtog kola.

Najveću kaznu dobilo je Sarajevo, koje je kažnjeno sa 6000 KM zbog pirotehnike na meču protiv GOŠK iz Gabele. Iz istog kola stiže "čestitka" i Željezničaru, koji je zbog pirotehnike navijača na meču protiv Igmana dobio kaznu od 4000 KM.

Također, iz istog kola stiže kazna Širokom Brijegu (3.500 KM), te Veležu (2000 KM).

Što se tiče četvrtog kola Velež i Široki su ponovo kažnjeni sa po 2000 KM, dok je bijeljinski Radnik u kasu Saveza dužan da uplati 1500 KM. Sloboda je zbog rasizma i drugih oblika diskriminacije kažnjena sa 4000 KM.

Zanimljivo, Danijel Pranjić je zbog zanemarivanja obaveza na meču Sarajevo - GOŠK dobio opomenu, te nije novčano kažnjen, prenosi sport1.

(Erna H.) 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.