7.6.2017. 14:45
14
"U Sarajevu nema vode, a u ratu je bilo vode. Čim naprave onaj krak autoputa, odmah ćemo prestati da pjevamo o tome"
Najpoznatiji bh. muzički bend, Dubioza kolektiv, promovisala je prije par dana svoj novi spot, a riječ je o spotu za pjesmu "Himna generacije".

Danas je za Source.ba portal govorio jedan od članova ovog benda, Brano Jakubović, koji je govorio o spotu i novom albumu koji se očekuje krajem godine.

Bilo je govora o tome koliko pjesme Dubioze kolektiv mogu da promijene svijest običnih ljudi u BiH kako bi nešto uradili da promijene situaciju u ovoj zemlji. Na kraju intervjua smo razgovarali o nastupima u regionu i ostatku svijeta.

Dubioza kolektiv je bend koji je nastao prije 14 godina. Do sada su objavili sedam studijskih albuma, a krajem 2017. godine su najavili i novi album.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

14
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.