3.8.2024. 19:25
0
Kilometarske kolone na ulazu u Sarajevo iz pravca Zenice: Na naplatnim kućicama se čeka i po pola sata
FOTO: Dnevni Avaz
Kilometarske kolone zabilježene su na ulazu u Sarajevo iz pravca Zenice.

Na naplatnim kućicama se čeka i po pola sata. Zaustavna traka je aktivna i oni vozači koji imaju elektronsku naplatu putarine mogu se "spasiti" gužve i voziti njome.

Vozači se pozivaju na strpljenje dok čekaju u kolonama. Podsjetimo, danas su zabilježene i gužve na svim pravcima prema jugu Bosne i Hercegovine.

- Prva je subota u mjesecu avgustu, a sezona je godišnjih odmora. S tim u vezi izuzetno je pojačana frekvencija vozila na svim putevima koji vode ka jugu naše zemlje.

Naročito frekventan putni pravac je Sarajevo-Mostar. Molimo vozače da poštuju sve saobraćajne propise - ranije je objavio BIHAMK.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.