16.11.2023. 10:14
0
Dino Merlin napravio problem Crvenoj zvezdi
FOTO: kk crvena zvezda
Crvena zvezda će utakmicu u ponedjeljak u ABA ligi protiv Mornara morati igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić", jer je "Štark arena" zauzeta zbog koncerta Dine Merlina.

Dino Merlin je zakazao čak četiri koncerta u beogradskoj areni, a iako je u ponedjeljak dan pauze, ne postoji mogućnost da se sva infrastruktura izmjesti i spremi za košarkašku utakmicu, a onda i vrati ponovo za koncerte u utorak i srijedu.

Tako će Crvena zvezda preći u popularni "Pionir", a zbog većeg broja sezonskih ulaznica i kapaciteta same dvorane karata za ovaj meč nema u slobodnoj prodaji.

U problemu je, inače, mogao da bude i Partizan jer on u petak igra svoj meč Eurolige protiv Albe, ali je Dino Merlin svoj prvi koncert sa prvobitno planiranog 17. novembra pomjerio za subotu, 18. novembar.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.