7.2.2024. 21:25
0
Nurkić zbog načina na koji čuva Giannisa postao viralni hit
Phoenix Sunsi su noćas slavili u NBA ligi protiv Milwaukee Bucksa sa 114-106 i to na krilima Devina Bookera, Kevina Duranta i Bradleya Beala koji su zabili 85 od 114 poena svoje ekipe.
Najbolji je bio Booker s 32, Durant je dodao 28, a Beal 25. Kod gostiju najbolji je bio Giannis Antetokounmpo koji se zaustavio na 34 poena.

Baš je grčki košarkaš viralni hit na društvenim mrežama i to ne samo svojom zaslugom, već i zbog Jusufa Nurkića. Naime, svi pričaju o tome kako je Bosanska zvijer čuvala Grka.

Dok je Antetokounmpo bio na šutu za tri poena, Nurkić mu je okrenuo leđa podalje od njega te ga pustio da slobodno šutira, dok se on pripremao na skok.


Nedavno je Nurkić na identičan način igrao i odbranu protiv Anthonyja Davisa iz Los Angeles Lakersa.

(Ajdin B.)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.