23.2.2024. 22:49
0
Bećiragić: Loše nam se piše ako budemo imali dvije minute protiv Francuske
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine laganom pobjedom je otvorila kvalifikacije za Eurobasket.

Najbolji u redovima bh. tima bio je Džanan Musa sa 26 poena, dok je Ajdin Penava upisao 15 poena. Darral Willis je kod Kiprana bio najbolji sa 22 koša, dok je Filippos Tigkas ubacio19 koševa.

- U prvoj četvrtini smo igrali loše, pogotovo prvih šest minuta, zatim smo vratili ritam. Svaki put u novom prozoru imamo drugačiji tim i težište naše igre se mijenja. Teško je bilo šta uraditi za tri dana. Igrali smo brzo i to je najbolje što radimo - kazao je Adis Bećiragić, selektor BiH, dodavši:

- Nismo zadovoljni jer nismo u početku igrali odbranu koju smo se dogovorili, pogotovo u prvih šest minuta. Nakon toga igrači su se sabrali i igrali smo kako smo se dogovorili i zadovoljan sam. Ako protiv Francuske budemo imali dvije slabe minute loše nam se piše - poručio je Bećiragić.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.