21.7.2024. 12:05
0
Nije se dugo čekalo: Bivši selektor BiH uzvratio Pešiću
Bivši selektor košarkaške reprezentacije BiH Aleksandar Aco Petrović nastavio je prepucavanje sa selektorom Srbije Svetislavom Pešićem.

Tema prepucavanje već neko vrijeme je ABA liga, za koju Pešić smatra da je treba ukinuti. Nakon što su se pojavile informacije da bi Kari mogao preuzeti Dubai, koji će igrati ABA ligu, Petrović je iskoristio priliku da "pecne.

Ipak, Pešić je demantovao da će preuzeti Dubai te kazao "da ne trebaju Aco Petrović i Zmago Sagadin da nas uče šta da radimo za srpsku košarku".

Nije se dugo čekalo da aktuelni selektor Brazila odgovori.

- A ja stvarno mislio da živimo u demokratskim vremenima, pa da mogu dati svoje viđenje regionalne košarke. U kakvoj sam zabludi bio - naveo je Petrović na Platformi X.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.