21.12.2024 12:38
0
Shakira otkrila koji joj je pjevač bio najveća podrška tokom prekida s Piqueom
Shakira je u jednom od posljednjih intervjua otkrila koji joj je pjevač pomogao tijekom dramatičnog i teškog prekida s nogometašem Gerardom Piqueom.

Kolumbijska zvijezda je za Rolling Stone istaknula da je to bio frontmen grupe Coldplay Chris Martin. Ispričala je da su se zbližili dok je ona prolazila kroz težak prekid. “Bio je uz mene kad sam prekinula i kad sam bila slomljena. Svaki dan je provjeravao kako sam i slao mi riječi podrške”, rekla je.

Istaknula je da njihovo prijateljstvo dugo traje te ga je počastila lijepim riječima. “Vidim ga kao osobu koja život vidi kroz drugu prizmu, koja je osjetljiva na potrebe drugih ljudi i vrlo je empatična”, dodala je.

Chrisovo i Shakirino prijateljstvo započelo je 2014. godine tijekom šeste sezone glazbenog natjecanja The Voice, a frontmen Coldplaya tada je bio gostujući mentor u showu.

Podsjetimo, Shakira je nogometaša upoznala u ožujku 2011., kada je snimala spot za hit Waka Waka. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se u lipnju 2022. Par ima dva sina, Milana i Sashu. Prekid pjevačice i nogometaša izazvao je veliku pažnju javnosti, pogotovo nakon što se doznalo da je Gerard bio nevjeran.

U srpnju ove godine osvrnula se na slobodu koju je dobila nakon njihovog prekida.

“Tu i tamo sam radila na novoj glazbi, ali mi je bilo teško. Nisam imala vremena zbog braka i muža. Sada sam bez muža, ali, da, on me povlačio dolje”, ispričala je Shakira u intervjuu s Jimmyjem Fallonom u The Tonight Showu te dodala: “Sada sam slobodna. Sad stvarno mogu raditi.” U ožujku ove godine izdala je album Las mujeres ya no Lloran (Žene više ne plaču), prvi od 2017.

Jednom prilikom izjavila je da je nakon razvoda pretrpjela fizičku i emocionalnu bol. “Patnja koju sam osjećala bila je vjerojatno najveća koju sam doživjela u cijelom životu. Osjećala sam se kao da mi je netko zabio nož u prsa”, ispričala je 47-godišnja pjevačica za Rolling Stone.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2025, Source d.o.o.