19.12.2024 22:08
0
Amar Gile oduševljen pjevačicom: "Mnogo ličite na moju majku"
FOTO: Grand
U pitanju je Suzana Vojnović koja veoma podsjeća na njegovu majku, a kad je zapjevala naježila je cijeli studio.

Popularni bh. pjevač Amar Gile Jašarspahić našao se u ulozi stručnog žirija u šouu "Nikad nije kasno“, a tom prilikom jedna pjevačica ga je potpuno očarala.

U pitanju je Suzana Vojnović koja veoma podsjeća na njegovu majku, a kad je zapjevala naježila je cijeli studio.

„Ja moram da kažem da ste vi ista moja majka. Uživao sam dok ste pjevali“,  iznenađeno je rekao Gile, a ostale kolege iz žirija su otkrile da je pobjednik "Zvezda Granda“ prokomentarisao takmičarku čim je izašla na scenu i rekao da jako liči na njegovu majku, prenosi Grand.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2025, Source d.o.o.