28.7.2023. 14:37
0
Pjevač Željko Samardžić odgovorio zašto punih četrnaest godina nije nastupao u Sarajevu: "Mislio sam da će me zvati za Novu godinu ili slične manifestacije, međutim, to se nije desilo"
Već odavno on se nalazi u samom vrhu regionalne muzičke scene i bez problema puni najveće dvorane.

Željko Samardžić je tako 2009. godine održao pravi spektakl u olimpijskoj dvorani Zetra, a ovog ljeta sa publikom u glavnom gradu BiH družit će se na Vilsonovom šetalištu.

On će u nedjelju, 30. jula, održati koncert na “Street Food Marketu”, a evo šta je poručio pred dolazak u Sarajevo.

“Moj posljednji veliki koncert u Sarajevu je bio prije 14 godina. Uvijek se rado sjećam spektakla u Zetri. Godine su prolazile, a ja sam sa nestrpljenjem očekivao jedan ovakav poziv iz Sarajeva.

Mislio sam da će me zvati za Novu godinu ili slične manifestacije. To se nije desilo. Pao mi je kamen sa srca kada su me nazvali sa manifestacije ‘Street Food Market’. Jedva čekam nedjelju. Sa bendom sam dobro uvježban, već 90 dana radimo skoro svaki dan. Svima u nedjelju obećavam dobar provod i nezaboravnu noć”, kaže Samardžić.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.