3.3.2024. 12:56
0
Dragan Brajović izvrijeđao MC Sajsi jer nije pobijedila Breskvica: Ona je LGBT ikona i muzička nebitnost!
Teya Dora će sa pjesmom "Ramonda" predstavljati Srbiju na Eurosongu u Švedskoj.

Njenu pobjedu odlučio je stručni žiri koji joj je dao više glasova nego Anđeli Ignjatović Breskvici, koja je pobrala najveće simpatije publike.

Svoj sud o numerama dali su: Žika Zana koji je Dušanu Kurtiću dao 12 poena, MC Sajsi dala je Teya Dori 12 poena, Dejan Petrović najveći broj poena dao je Breskvici, Aleksandar Sedlar dao je Hristini 12 poena, Marija Šerifović dala je Teya Dori 12 poena.

Kompozitoru Draganu Brajoviću Braji nije se svidjela odluka pjevačice MC Sajsi, koju je optužio da je krivac što Breskvica nije pobijedila, a potom ju je izvrijeđao na platformi X.

- I tako jedan mediokritet LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost. com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali srbomrzci - napisao je on.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.