28.7.2024. 9:14
2
Ko plaća račun za ovaj luksuz: Karleuša avionom Vlade RS putovala od Banje Luke do Budve
Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša sinoć je nastupala na Trgu Čelinac, na dan Općine Čelinac, da bi nakon toga otputovala avionom iz Banje Luke u Budvu.

Ona je podijelila snimak na društvenim mrežama na kojem nakon koncerta u Čelnicu ulazi u avion "Cessna" registarskih oznaka E7-SBA. To i ne bi bio problem, da se ne radi o avionu u vlasništvu Vlade RS.

Karleuša je, inače, nastupila u 19 sati na Trgu Čelinac, da bi se nakon toga zaputila u Budvu gdje je održala još jedan nastup.

- Hvala svima u Banjoj Luci i Opštini Čelinac. Kakav doček, kakva organizacija, kako divni ljudi! Bez riječi sam! Ovako se dočekuje, voli i poštuje gost! A sada na aerodrom pa pravac Montenegro. Omnia, are you ready? - napisala je na Instagramu. 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.