29.7.2024. 8:22
0
Objavljen uzrok smrti Sinead O'Connor godinu dana nakon što je preminula
FOTO: Screenshot/Youtube
Uzrok smrti poznate muzičarke Sinead O'Connor objavljen je godinu dana nakon što je preminula. U smrtnom listu, koji je u Londonu predao njen bivši suprug John Reynolds, navedeno da je preminula od hronične opstruktivne bolesti pluća (KOPB) i astme.

Također je bolovala od infekcije respiratornog trakta, što je doprinijelo njenoj smrti. Umrla je 26. jula 2023. godine u 56. godini. Vijest su tada potvrdili članovi njene porodice.

- S velikom tugom objavljujemo da je naša Sinead preminula. Njena porodica i prijatelji su shrvani. Tražimo privatnost u ovom vrlo teškom trenutku - napisali su.

Bila je najpoznatija po singlu "Nothing Compares 2 U" koji je bio na prvom mjestu top lista širom svijeta, podsjeća "New York Post".

O'Connor je preminula 18 mjeseci poslije smrti 17-godišnjeg sina, koji je sebi oduzeo život u januaru 2022. godine.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.