29.7.2024. 9:26
0
Šejla Zonić održala spektakularni koncert u Sanskom Mostu
FOTO: grand online
Šejla Zonić pobjednica ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“ koju je publika zavoljela širom regiona održala je koncert u Sanskom Mostu.

Spektakl je prvo otvorio njen kolega Mirza Selimović uz posebno dirljivu pjesmu „Pusti da vjerujem“ i oduševio potpuno publiku.

Na hiljade ljudi okupilo se da podrži pobjednicu koja se potrudila da ovo veče ostane svima ostane dugo u sjećanju, a pojavila se u crvenoj uskoj haljini kojom je očarala sve prisutne.

Poznata po svojoj impresivnoj karijeri i zaraznom šarmu, napravila je spektakularan izlazak na binu koji će se dugo pamtiti.




Šejla je ovog puta premašila sva očekivanja kada je koncert otvorila pjesmom „Da sam ptica“ i atmosferu dovela do usijanja.

Publika je bila očarana njenom energijom i prisutnošću na sceni, a svaki trenutak njenog nastupa bio je ispunjen strastvenim izvođenjem i emotivnim povezanostima sa fanovima.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.