2.8.2024. 19:35
0
Drama u Parizu: Plivačica kolabirala i nepomično ležala pored bazena, iznijeli je na nosilima
Slovačka plivačica Tamara Potocka kolabirala je tokom Olimpijskih igara.

Potocka se takmičila u kvalifikacijama na 200 metara mješovitim stilom kada je takmičenje završila na 7. mjestu i propustila da se plasira dalje.

Njene noge su odjednom otežale i srušila se na zemlju. Prvo je uspjela da sjedne nekoliko sekundi prije nego je pala na leđa.

Brzo je došla ljekarska ekipa koja joj je dala masku s kiseonikom. Potocka je ležala nepomično pored bazena prije nego su je stavili na nosila, dok su navijači na tribinama sa strepnjom pratili šta se dešava.

Nakon 30 minuta je saopćeno kako je Potocka svjesna i da joj se ukazuje pomoć.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.