2.8.2024. 21:20
1
Lana Pudar se oglasila: Prvi put sam doživjela veliko razočarenje u karijeri
Najbolja bh. plivačica Lana Pudar oglasila se na društvenim mrežama nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu.

Pudar je bila glavna uzdanica Bosne i Hercegovine u lovu na prvu olimpijsku medalju, ali je nastup okončala ispod svih očekivanja. 

- Po prvi put u karijeri doživjela sam veliko razočarenje svojim rezultatom na jednom svjetskom takmičenju za koje sam se vrlo naporno spremala. Nisam nikad bolje trenirala, osjećala sam se spremnijom nego ikad u svojoj karijeri i nadala sam se jednom vrhunskom rezultatu za koji sam sposobna. 

Ali ovaj put nažalost nije bilo tako. Teret vlastitih očekivanja i prevelika želja, učinili su da ovaj put budem daleko od svog najboljeg izdanja.

Kao što nisam nikada padala u euforična stanja kada sam osvajala medalje na velikim takmičenjima, tako ni sada neću previše tugovati i gubiti vjeru u sebe. Znam da je sve ovo za mene jedna velika škola, jer neke se stvari moraju proći i naučiti na teži način. Naročito na ovom nivou takmičenja kao što su Olimpijske igre - napisala je Pudar.

Zahvalila se svima na podršci u proteklom periodu.

- Prije svega mojoj porodici koja je tu uvijek za mene, mojim trenerima, prijateljima, medijima i svim dragim ljudima kojima sam okružena. Također, veliko hvala Olimpijskom komitetu BiH, mojim sponzorima i svim institucijama koje me podržavaju, bez kojih ništa ovo što sam do sada postigla ne bi bilo moguće.

Sada je vrijeme da se dobro odmorim od svih napora i jednog vrlo stresnog perioda koji je iza mene, nakon čega se vraćam trenažnim aktivnostima - navela je ona.

(Sead M.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.