4.4.2016. 22:27
0
Jelena se borila za život: Ispod noktiju pronađen biološki materijal koji će otkriti DNK ubice
Ispod noktiju ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović pronađen je biološki materijal, koji bi umnogome trebalo da utiče na dalji tok istrage ubistva.

– Ispod noktiju žrtve pronađen je biološki materijal, što ukazuje da se Jelena branila od ubice. Ovo saznanje i te kako će uticati na dalji tok istrage, pošto do će na osnovu toga najkasnije do sutra ujutru biti urađena DNK analiza – otkriva izvor.

Podsjetimo muž ubijene pevačice Zoran Marjanović i dalje je u pritvoru iako je po drugi put prošao poligrafsko ispitivanje, pošto je prethodno davao kontradiktorne izjave, piše Kurir.

Tijelo Jelene Krsmanović Marjanović (32) iz Borče, koja je nestala u subotu popodne, pronađeno je u nedjelju oko 13 sati u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka u Borči. Pjevačica „Granda“ ubijena je tupim predmetom, vjerovatno čekićem.

Jelena je pronađena u kanalu, na dva kilometra od mjesta na kojem je posljednji put viđena. Ona se najvjerovatnije borila s napadačem, sva krvava je bježala od njega, ali ipak ju je sustigao, nanio joj smrtonosne povrede i bacio je u kanal. Tijelo nesrećne pjevačice poslato je na obdukciju, a biće urađena i DNK analiza.

(Merima Druškić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.