5.5.2023. 17:08
0
Zbog tragičnih događaja u Srbiji: U nedjelju Dan žalosti u Crnoj Gori
FOTO: Vijesti.me
Vlada Crne Gore će u nedjelju proglasiti Dan žalosti zbog tragičnih događaja u Srbiji, saopštio je premijer Dritan Abazović.

Na događaju na kome se predstavljaju rezultati koje je Vlada Crne Gore postigla u prethodnih godinu dana, Abazović je saopštio vijest o proglašenju Dana žalosti.

“Moguće da će biti dva dana žalosti. Danas sam htio da kolege nakon ovog obavijestim da ćemo to uraditi. Na ovaj način upućujem saučešće porodicama stradalih i povrijeđenih u ovom nevjerovatno tragičnom događaju koji se desio dva puta u kratkom periodu u Srbiji”, rekao je Abazović, prenose Vijesti.

U Srbiji su se za dva dana desila dva masovna ubistva, jedno u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, a drugo u Mladenovcu, u kojima je stradalo 17, a povrijeđeno 25 osoba.

(Erna H.) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.