20.11.2023. 17:39
0
Bivša supruga, kćerka i sin ubili muškarca: Isjekli ga električnim cirkularom i bacili dijelove tijela po šumi
FOTO: Telegraf.rs
Majka Lj. J. (56), kćerka A. A. (31) i sin M. A (30), koji su osumnjičeni da su bivšeg supruga, odnosno, svog oca, ubili, pa isjekli električnim cirkularom i bacili dijelove tijela kod Požarevca nalazi se na vještačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, piše Telegraf.

- Na osnovu rezultata bit će donijeta odluka da li će ići u zatvor ili ostaju - rečeno je Telegrafu. 

Podsjetimo, Stevan je ubijen hicem iz pištolja dok je spavao. 

- Sumnja se da su ga zatim na krevetu električnim cirkularom isjekli bivša supruga i djeca. Dijelove tijela su spakovali u kese, pa ih automobilom žrtve odvezli 60 kilometara dalje i razbacali po šumi - prenosi Telegraf izjavu izvora. 

Policija uhapsila majku i kćerku odmah, a sina nekoliko dana kasnije na graničnom prelazu Horgoš.

Njegove komšije su kazale da je riječ o čovjeku koji je radio u Beču, a da su su tamo živjeli njegova bivša supruga i djeca. 

Njihov prvi komšija je za Telegraf kazao da su se vratili zbog nerazjašnjenih okolnosti, a da za dvije godine, koliko su proveli u kući ubijenog Stevana A., nisu komunicirali ni sa kim. 

Prema nepotvrđenim informacijama srbijanskog portala, mještani kažu da je njegovo tijelo je pronađeno u šumarku na dionici puta Kučevo - Petrovac, gdje je u toku rekonstrukcija alternativnog puta. 

Radnik preduzeća za puteve pronašao je njegovo tijelo rovokopačem.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.