3.12.2023. 11:59
0
U splitskom noćnom klubu napadnuti studenti iz BiH i njihov prijatelj
FOTO: Screenshot
Splitska policija intenzivno traga za napadačima na trojicu mladića u dobi od 25, 24 i 22 godine koji su napadnuti na plesnom podiju u noćnom klubu "Treće poluvrijeme" u centru Splita, poznato i kao "Kuka, navodi Slobodna Dalmacija.

Napadnuta su dva studenta iz BiH i njihov prijatelj iz Splita koji su plesali na podiju u noći s petka na subotu, oko 2, 3 sata iza ponoći.

Splićanin je prošao najgore jer je u tučnjavi zaradio porezotinu na čelu dok kod dvojice BiH državljana nisu evidentirane ozljede.

Plesni podij u kultnom noćnom klubu u centru Splita pretvorio se u borilački ring. Dobili smo snimke, stigla i policija

Mladići su izjavili da su ih dok su plesali napala trojica njima nepoznatih muškaraca,a policiji nisu otkrili razlog napada na njih jer ga oni jednostavno ne znaju.

U objektu gdje je došlo do tučnjave postoji videonadzor i policija će ga sigurno koristiti u identifikaciji počinitelja.No problem može biti ako napadači do sada nisu poznati policiji, tada će njihov identitet biti teže utvrditi. Policija ovoja događaj vodi pod narušavanje javnog reda i mira.

Dakle tučnjave je bilo, motivi se ne znaju a poanta cijele priče je jedna porezotina na čelu i neugodnost koji su napadnuti doživjeli, navodi Slobodna Dalmacija. 

TUČASPLIT
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.