26.7.2024. 21:58
0
Mnogi je nazivaju najljepšom olimpijkom: Evo ko je ona
Svečana ceremonija otvaranje Olimpijskih igara u Parizu je u toku. Ovo je prvi put da se ceremonija otvaranje neće održati na stadionu, nego na rijeci Seni.

Tim su se povodom brojni mediji raspisali o 25-godišnjoj njemačkoj trkačici koja se na Olimpijske igre u Parizu plasirala u mješovitoj štafeti Njemačke 4x400 metara. Alica Schmidt po mnogima je najljepša olimpijka, a mnogi je nerijetko nazivaju jednom od najljepših sportašica na svijetu, piše index.hr

Bila je dio reprezentacije koja je bila druga u disciplini štafeta 4x400 metara na Evropskom prvenstvu u atletici do 20 godina 2017. i treća u istoj disciplini na Evropskom prvenstvu u atletici do 23 godine 2019. Osim u svijetu sporta, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu ima više od pet milijuna pratitelja.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.