16.6.2024. 19:11
0
Žena ugrizla policajca: Vrijeđala ga, a onda ga napala! Haos u susjedstvu
Nesvakidašnji događaj odigrao se sinoć na području Uba, u Srbiji, kada je M.A. (54) iz tog mjesta za ruku ugrizla policajca na dužnosti i nanijela mu povrede. Njoj je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Patrola ubske policije je sinoć na teritoriji Uba zaustavila vozilo kojim je upravljala M.A. Dok je policajac sačinjavao pismenu bilješku o prekršajima koje je napravila, žena je najprije počela da ga vrijeđa, a onda je pokušala da pobjegne sa lica mjesta.

- Pošto se oglušila o upozorenje i naređenje, policajac koji je bio na dužnosti je fizički pokušao da je spriječi u bjekstvu, nakon čega ga je M.A. ugrizla za ruku i nanijela mu lake povrede - navode izvori.

M.A. je uhapšena zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti i njoj je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

(Ajdin B.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.