20.6.2024. 14:53
0
Vulin: Albanci i Hrvati su skandirali "Ubij Srbina", ako vam to nije dovoljno, uživajte na moru, dok vas ne pronađu
FOTO: n1
Potpredsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagirao je na ponašanje dijela navijača Hrvatske i Albanije koji su na fudbalskom Evropskom prvenstvu zajednički skandirali "Ubij Srbina".

+- Braća po oružju Šiptari i Hrvati pjevali su: "Ubij, ubij Srbina", a pjesma nije bila mrska ni UEFA-i. Ne znam čemu se srpska javnost čudi, "Ubij, ubij Srbina", nije pjesma, to je proslava već ubijenih Srba i nada da će još Srba biti ubijeno. Svi Srbi koji bi da ljetuju u Albaniji ili Hrvatskoj neka još jednom poslušaju šta im poručuje "Ubij, ubij Srbina", pa ako ni to nije dovoljno, uživajte na moru, dok vas ne pronađu - poručio je potpredsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin.

Inače zbog neprimjerenog ponašanja navijača Albanije kažnjen je Fudbalski savez te države.

Kako je saopšteno na sajtu UEFA, Albanija je kažnjena zbog paljenja pirotehnike, ubacivanja objekata na teren, ulijetanja na teren i zbog prikazivanja provokativniih poruka, koje nisu prikladne sportskom događaju.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.