27.6.2024. 14:11
0
Nevrijeme pogodilo i Krajinu: Poplavili objekti i putevi
FOTO: Dnevni Avaz
Snažno nevrijeme pogodilo je Cazin i Krajinu. Prema informacijama koje stižu od građana poplavili su objekti i putevi. U mjestu Čehići, snažan vjetar i obilne padavine uzrokovali su velike štete, otežavajući pristup i promet u tom području, piše Cazinski.net.

Došlo je do značajnog oštećenja puta, a zahvaljujući brzoj reakciji mještana put je osposobljen za normalno funkcionisanje saobraćaja.

U mjestu Tržačka Raštela zbog oborinskih voda i jake kiše došlo je do poplava više objekata. Zabilježen porast vodostaja u rijekama i potocima što je izazvalo izlivanje, poplavivši puteve i kuće.

Šteta će biti procijenjena nakon povlačenja vode. Lokalne vlasti i službe za hitne intervencije su na terenu, pokušavajući pružiti pomoć i osigurati sigurnost stanovništva.

Ovo je još jednom pokazalo koliko su prirodne nepogode nepredvidive i koliko je važno biti spreman na brzu reakciju.

(Erna H.) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.