3.8.2024. 18:44
1
Dodik s Vučićem iz kasarne poručio: "Snažna Srbija garant sigurnosti"
FOTO: X
Predsjednici Srbije Aleksandar Vučić i Republike Srpske Milorad Dodik obišli su danas obnovljenu kasarnu u Loznici.

U obnovljenoj kasarni "Podnarednik Momčilo Gavrić" biće smještena nova vojna jedinica koja pripada Lozničkom garnizonu.

U obilasku kasarne su bili i predsjednik Vlade Srbije Miloš Vučević, potpredsjednik Vlade Aleksandar Vulin, ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović, prenosi RTRS.

"Obišao sam danas obnovljenu kasarnu "Podnarednik Momčilo Gavrić" u Loznici. Ekonomski i vojno snažna i politički stabilna Srbija garant je sigurnosti srpskom narodu i u Republici Srpskoj", naveo je Dodik na društvenoj mreži X.

Dodik i Vučić prisustvovaće danas na stadionu u Loznici obilježavanju "Dana sjećanja na sve stradale i prognane Srbe u hrvatskoj vojnoj akciji "Oluja"."

(Erna .) 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.