15.6.2024. 21:54
1
Pijanac pao sa četvrtog sprata zgrade: Samo ustao, nešto promrmljao i otišao
FOTO: telegram
Kolike su šanse da neko padne sa zgrade i, ne samo preživi, već i prođe bez povrede?

Upravo takva situacija se desila u Rusiji.

Naime, Komsomolskaja Pravda objavila je u srijedu na svom kanalu na Telegramu snimku s nadzorne kamere koja je potvrdila da se neki alkoholizirani muškarac samostalno pridigao s betona tek što je pao s devetospratnice!

Glavni junak nevjerojatnog snimka tek je nešto izmrmljao ispred šokirane prolaznice, pa otišao svojim putem odbivši pomoć.

Ministarstvo zdravstva Sterlitamaka, drugog najvećeg grada u Baškiriji u Ruskoj Federaciji, potvrdilo je da su muškarca ipak posjetili doktori koji su utvrdili da je zadobio tek lakše tjelesne povrede zbog kojih nije bilo potrebe da ga se vozi u bolnicu.

Srećkovića je, čini se iz snimka koji je objavljen na Telegramu, spasilo to što je zapeo za nadstrešnicu ulaza, a prema neprovjerenim informacijama pao je s četvrtog sprata.

Rusija
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.