28.12.2024 08:33
2
Jovana Jeremić priznala sa koliko godina je izgubila nevinost, ljudi se šokirali: "Neću da me bude sramota"
Voditeljka Jovana Jeremić uživa u skladnoj vezi sa vjerenikom Draganom Stankovićem koji je 14 godina stariji od nje.

Ona je nedavno gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom je otkrila kada je izgubila nevinost.

–Kada si izgubila nevinost? -pitao ju je voditelj u emisiji „Ami Dži šou“, a onda je uslijedio šok u studiju.

-Izgubila sam nevinost sa 23 i po godine. Majke mi moje. Moraš da shvatiš, ja nikada ne lažem na televiziji, izgubila sam nevinost, neću sada kao svi da me bude sramota, pitaj me Ognjene, pitaj me to pitanje, nemam čega se stidim, sa 23 i po, za druge je zezanje, ja sam tog dečka najviše voljela, veliki pozdrav za njega, bio je veliki gospodin, kralj, pozdrav za njega – rekla je ona.

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2025, Source d.o.o.