Čedomir Jovanović nakon razvoda napustio stan - Preselio se u vilu, a komšije otkrile detalje: "Tu je s nekim momkom, nerazdvojni su. Jelenu ne viđam"
Političar Čedomir Jovanović nedavno je potvrdio da se razvodi od supruge Jelene nakon 25 godina braka.
Navodno se iselio iz porodičnog stana na Novom Beogradu, gde je dugo živio, i preselio u vilu u Zemunu, gdje sada živi sam, dok Jelena i dalje živi u njihovom stanu.
- Čeda? Njega tražite? To vam je kuća s glavne ulice kad krenete prema stazi ka Dunavu uzbrdo, zelena kapija. Poznajem ga, dobar čovjek, svima se javi. Pročitao sam za razvod, pa Jelenu ne viđam da je dolazila. On je tu s nekim momkom, nerazdvojni su. Taj dečko se ne razdvaja od njega. Vidim da Čeda ima zdravstvene probleme. Žao mi je jer je baš dobar komšija, verujte mi - rekao je čovjek koji živi u blizini i koji se predstavio kao Dragan.
Iza velike gvozdene kapije se čuje lavež pasa, a navodno se Jovanović s vremena na vrijeme vraća u stan u kojem je Jelena ostala da živi nakon razlaza.