12.6.2023. 22:52
3
Savjet Mirze Hatića mladim: "Bolje za 800 maraka tacnu držat nego uzet čovjeku 300.000 KM kao ja pa otišao na robiju. Kada imaš para svi te vole"
Sarajevski žestoki momak Mirza Hatić nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.

Na TikToku daje savjete za mlade koji ga prate. Kako kaže, bolje je raditi za 800 KM nego baviti se kriminalnom kao što se bavio on.

“Bolje za 800 maraka tacnu držat i radit pošteno nego uzet čovjeku 300.000 KM kao i ja pa otišao na robiju. Kada se ima dobro je. Svi troše pare. Kad imaš para, svi te vole. Kad nemaš para, niko te ne voli.

Majka i sestra što su mi dolazili. I žena bivša što mi je dolazila dok sam bio u zatvoru. Al je bio udar dok sam bio u zatvoru. Kontra udar. Bolje raditi za 800 KM i 1.000KM gledat šefa koji vam govori hajte ovo, hajte ono", izjavio je Hatić

 
3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.