13.11.2023. 22:39
2
"Šmrk je od Bube i Jale napravio zvijezde. Da im njega nije bilo, oni nikada ne bi vidjeli Evrope. Bili bi u Vogošći i pjevali u svom studiju"
Bivši kriminalac i TikToker Mirza Hatić odlučio je uploviti u muzičke vode. Kako kaže, priprema svoj prvi album a pogurat će ga njegovi prijatelji, odnosno dva najpopularnija menadžera estradnih pjevača na Balkanu.

U jednom od video snimaka koje je objavio na TikToku pričao je o tome.

“Šmrk je od Bube i Jale napravio zvijezde. Da njega nije bilo oni nikada ne bi vidjeli Europe. Bili bi u Vogošći i pjevali u svom studiju. Zamisli ovo, meni drug Mirso Švicarac, pravi drug. Najjači menadžer, ne može niti jedan pjevač ući u Evropu. Taj Mirso Švicarac će i meni pomoći. Ja volim slušat muziku. Neću nikoga da kopiram, hoću svoje da furam. Neću da kradem od Amerikanaca, ni od Rumuna ni od Bugara. Ovi svi kradu", izjavio je Mirza Hatić.

Video pogledajte OVDJE.
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.