27.7.2024. 18:22
1
Demokratkinja objavila gole fotke Melanije Trump
Zahuktava se izborna kampanja nakon što je Joe Biden objavio kako se povlači iz utrke za predsjednika SAD-a te podržao aktuelnu potpredsjednicu Kamalu Harris.

Demokrati više ne biraju sredstva na putu do pobjede, pišu strani mediji. Naime, Ana Navarro, nikaragvansko-američka politička strateginja i komentatorica, objavila je gole fotografije Melanije Trump.

"Neki republikanci su na televiziji i društvenim mrežama iznosili odvratne seksualne primjedbe o Kamali Harris, želeći njenu historiju ljubavnih veza učiniti upitnom. Samo naprijed. Želite to učiniti upitnim? Samo izvolite. Nikada nisam vidjela gole slike Kamale Harris ili njenog supruga", napisala je Ana na svom Instagramu.

Fotografija razgolićene Melanije snimljena je u januaru 2000. godine za magazin GQ. Slovenka je prikazana kako leži na krznenom tepihu s dijamantnom ogrlicom, narukvicama i crnim štiklama, dok je lisicama svezana za aktovku Donalda Trumpa u njegovu privatnom avionu.


Osim ove fotografije, Ana Navarro je podijelila i fotku gdje se vidi kako bivši predsjednik i bivša prva dama poziraju s pokojnim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom i njegovom tadašnjom djevojkom i pomagačicom, Ghislaine Maxwell, na Donaldovom imanju Mar-a-Lago 2000. godine.

"Kamala nikada nije partijala sa seksualnim predatorima. Želite ići nisko? Ovoga puta neću ostaviti niti jednu stvar neodgovorenu. Ni jednu. Rado ću otići 20 000 milja pod more", nastavila je ova politička strateginja, prenosi Index.

Donald Trump i njegovi saradnici još uvijek se nisu oglasili u javnosti povodom ovih objava.

 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.