31.7.2024. 21:15
0
Ovo je fotografija Macrona i ministrice sporta koja je izazvala histeriju: Poljubac kriv za sve
Otvorenje Olimpijskih igara 2024. u Parizu obilježile su brojne kontroverze i neugodne situacije, a jedna takva dogodila se između predsjednika Francuske Emmanuela Macrona i ministrice sporta te zemlje, Amélije Oudéae-Castér.

Internetom su se proširile fotografije na kojima Amelia ljubi predsjednika u obraz. Isti su poljubac brojni uporedili s poljupcem između dva ljubavnika.

Na fotografijama se može vidjeti kako je ministrica Emmanuela primila za biceps na jednoj ruci, a drugu je ruku stavila na njegov vrat. 

Potom ga je poljubila u obraz, a on joj je poljubac uzvratio. Situacija je postala još neugodnija jer su brojni primijetili da je na nekim fotografijama premijer Gabriel Attal, koji je stajao pored njih, okrenuo pogled u drugu stranu te mu se na licu vidjelo da se ne osjeća ugodno.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.