31.7.2024. 22:26
0
Nastavlja se "rat" između Jelene Karleuše i Edite Aradinović, sada "zaratile" zbog aviona Vlade RS-a
Edita Aradinović je još prije nekoliko mjeseci optužila Jelenu Karleušu kako joj je uzela momka, na šta joj je ona odgovorila, a samim tim i započela estradni rat koji i danas traje.

Aradinović nimalo ne štedi riječi kada govori o svojoj koleginici, te koristi svaku priliku da je prozove na svojim društvenim mrežama, što je učinila i sada.

Naime, Jelena Karleuša je u subotu večer avionom, koji je u vlasništvu Vlade manjeg bh. entiteta RS, letjela iz Banje Luke u Budvu.

Edita je sada iskoristila priliku da isproziva Karleušu zbog ove situacije, te na mrežama napisala sljedeće:

- Kad ćemo da počnemo da pravimo muziku od koje ću moći da zaradim da imam za privatni avion, da ne idem stalno kombijem? A šta je smiješno? - pitala je Edita saradnika, koji se grohotom smijao, piše Kurir.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.