17.1.2019. 17:46
0
Bez promjena vremena u narednim danima u BiH
U narednih nekoliko dana u Bosni i Hercegovini ne očekuju nas velike promjene vremena, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U subotu oblačno vrijeme. Na zapadu i sjeverozapadu Bosne sa snijegom ili susnježicom. U Hercegovini povremeno sa slabom kišom. temperature od -4 do 0, na jugu od 3 do 8, a dnevne od -2 do 4, na jugu od 6 do 11 °C.

U nedjelju  pretežno oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini. U većem dijelu Bosne kiša ili snijeg se očekuje u jutarnjim satima. Dio prijepodneva slab snijeg je moguć još ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od -4 do 2, na jugu od 2 do 8, a dnevne od 0 do 6, na jugu od 6 do 12 °C.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima kiša se očekuje u Hercegovini, a u Krajini, zapadu i jugozapadu Bosne snijeg. Jutarnje temperature od -5 do 0, na jugu od 2 do 7, a dnevne od -1 do 4, na jugu od 5 do 10 °C, saopćeno je, prenosi N1.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.