11.6.2019. 12:47
0
Opozicija u RS-u traži ostavku Dragana Lukača!
Opozicija u Republici Srpskoj (RS) tražit će ostavku ministra unutrašnjih poslova u RS Dragana Lukača, najavio je danas Nebojša Vukanović, poslanik u Klubu SDS-a.

On ističe da ne vidi nijedan razlog da informacija o bezbjednosti u RS, koja interesuje sve građane, bude zatvorena za javnost.

-Dokument o kojem poslanici raspravljaju na sjednici iza zatvorenih vrata je javan, ali je vlast preglasavnjem spriječila da se čuje da je stanje bezbjednosti u RS loše i koji su uzroci– tvrdi Vukanović.

Pita i da li je "zadatak policije da po nalogu crkve svako veče brani" članovima grupe “Pravda za Davida” da pale svijeće u banjalučkom crkvenom dvorištu, dok, kako kaže, ima više neriješenih ubistava i višemilinske štete od privrednog kriminala.

-A za to niko ne odgovara. Dragan Lukač ne može biti ministar unutrašnjih poslova RS-a i dok je on na toj funkciji ne može se popraviti bezbjednosna situacija u RS – rekao je Vukanović novinarima u Banjaluci.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.