4.2.2021. 16:35
0
Predstavljen novi proizvod Intesa Sanpaolo Banke - Visa Platinum debitna kartica
Intesa Sanpaolo Banka BiH i Visa su predstavile novi proizvod, Visa Platinum debitnu karticu, kao i spot za kampanju koja će pratiti predstavljanje ove kartice javnosti.
Visa Platinum kartica je vezana uz tekući račun korisnika. Uz sada već uobičajeno beskontaktno plaćanje, kartica je opremljena i 3D secure kodom za sigurno plaćanje putem interneta. Gotovinu je moguće podići na bankomatima Intesa Sanpaolo Grupe na 10.000 lokacija u zemlji i inozemstvu bez provizije. Odlična vijest je i to da korisnici ove kartice mogu biti opušteniji od drugih. Naime, sve kupljeno sebi ili drugoj osobi, a plaćeno Visa Platinum karticom Intesa Sanpaolo Banke, je narednih 90 dana osigurano. Uz ovu karticu, kako je danas rečeno, nema brige o eventualnim oštećenjima, krađi ili gubitku kupljenog proizvoda.

Ipak, ono gdje kartica zapravo briljira i neusporediva je s drugim su putovanja. Podrazumijeva niz pogodnosti, od osiguranja prtljage, putnog osiguranja za cijeli svijet, osiguranja u slučaju kašnjenja leta dužeg od 4 sata, do pogodnosti pri iznajmljivanju vozila. Također, korisnicima ove kartice će biti dostupna stručna podrška 24/7 gdje god se nalazili, moći će unaprijediti kategoriju smještaja, kao i boraviti u ekskluzivnim LoungeKey prostorima na aerodromima. 

U kampanji koja će pratiti ovu po svemu posebnu karticu poseban je i glumac - najuspješniji režiser, scenarist i producent Jugoistočne Evrope, Danis Tanović. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.