5.7.2023. 13:20
0
Petković: Bez obzira što sam ih podržao, inicirat ću smjenu Vijeća ministara
FOTO: N1
Milan Petković (US), zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, na današnjoj sjednici je kazao da će inicirati smjenu Vijeća ministara BiH.

On je pročitao član poslovnika Predstavničkog doma PSBiH, prema kojem su ministri obavezni da prisustvuju na sjednici Predstavničkog doma.

"Bez obzira što sam podržao izbor Vijeća ministara inicirat ću njihovu smjenu jer oni ne poštuju Parlament BiH, Predstavnički dom i ne odgovaraju nama koje su građani izabrali", rekao je Petković i dodao da traži izjašnjenje, prenosi Dnevni Avaz.

Podsjećamo, članovi Vijeća ministara su bili na početku sjednice Predstavničkog doma PSBiH, ali su nakon toga je napustili, jer je počela sjednica Vijeća ministara.


(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.