31.5.2024. 18:26
2
Sramotan komentar Gorice Dodik: Rezoluciju o Srebrenici usporedila sa Macom Diskrecijom
Kćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik, poznata je po svojim ispadima na društvenoj mreži X.

Kćerka predsjednika manjeg bh. entiteta RS ovaj put je na sramotan način vrijeđala žrtve genocida u Srebrenici, te se na sramotan način sprdala sa samom Rezolucijom o genocidu u Srebrenici.

"Nema veće kurve od vaše sponzoruše Rezolucije, toliko sponzora je imala da bi joj i Maca Diskrecija pozavidjela", napisala je Dodik kao odgovor jednom od korisnika mreže X.

Podsjećanja radi, Generalna skupština UN-a je usvojila Rezoluciju o Srebrenici, a jedina zemlja sa prostora bivše Jugoslavije koja je bila protiv iste je bila Srbija.

(Sead M.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.