24.6.2024. 8:36
0
Nešić: Ramo je Tiktoker, Drina ne može biti granica
FOTO: Ministarstvo sigurnosti BiH
U posljednje vrijeme, ime federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka postalo je sve prisutnije u javnostu Bosne i Hercegovine, posebno zbog njegovih aktivnosti na društvenim mrežama, prije svega na platformi TikTok.

Njegova popularnost, kako tvrde neki, proizilazi iz sposobnosti da prenese poruke koje rezonuju sa mladim generacijama, koristeći modernu tehnologiju i društvene medije kao platformu za svoje ideje.

Međutim, izjave Rame Isaka nisu prošle neprimijećeno ni među političkim liderima.

Nenad Nešić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, nedavno je kritikovao Isakove izjave kao pokušaj podizanja političke popularnosti i podrške unutar bošnjačkog naroda.

– Ima jedan čovjek po imenu Ramo Isak, koga ja nazivam Ramo TikTok, koji daje bombastične izjave u želji da podigne svoju političku popularnost, a koje su prihvaćene u određenim krugovima bošnjačkog naroda. Međutim, važno je naglasiti da od toga nema ništa, jer gospodin Ramo nema ovlaštenja niti nadležnosti da hapsi predsjednika Republike Srpske, niti će mu Srbi to dozvoliti, kazao je Nešić u podkastu Rubikon.

Uz sve to, Nešić dodaje: “Republika Srpska je nastala kao težnja srpskog naroda da opstane. To je naše istorijsko pravo na slobodu koje smo krvlju platili.”

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.