26.6.2024. 13:56
1
Ne zaustavlja se žestok sukob Pezića i Alispahića putem Facebooka zbog alkohola i cijene janjetine: "Šejh Sveti Pezz opasni i osvetoljubivi egocentrik"
Već danima traju međusobna prepucanja na društvenim mrežama između novinara Fatmira Alispahića i islamskog predavača Elvedina Pezića. Obojica na svojim Facebook stranicama iznose optužbe jedan na drugog.

Sve je krenulo od Pezićeve objave u kojoj je promovisao jednu kuću za odmor, na šta je reagovao Alispahić pa sukob i dalje traje. 

Nakon što je Pezić napisao: "Gospodaru, tebi prepuštam administratora fb profila Defter hefte. O sebi se zabavio dabogda", Alispahić je odgovorio: 

"Još jedan dokaz da je šejh Sveti Pezz opasni i osvetoljubivi egocentrik koji je umislio da je 'evlija', pa i najmanju kritiku na svoj račun tumači kao napad na islam, u čemu ga podržava agresivna i primitivna masa njegovih idolopoklonika, koja zagovara ubijanje i premlaćivanje onoga ko se usudio da kritikuje njihovog faraona Svetog Pezza. Dokaz je ovo hajcanje rogova protiv Deftera hefte", napisao je. 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.