7.7.2024. 20:41
3
Stevandić: Koja bi druga vojska trebala da se pojavi u Bratuncu, mudžahedinska ili hrvatska?
FOTO: n1
Predsjednik NSRS Nenad Stevandić oglasio se na društvenim mrežama nakon što je Vojska Srbije prodefilirala Prijedorom, Kozarom i Bratuncem. Stevandić u tome ne vidi ništa sporno.

- Ne znam koja bi druga vojska trebala da se pojavi na parastosima i komemoracijama na Kozari i u Bratuncu? 

Nacistička? Mudžahedinska? Hrvatska? Koja ako ne srpska? Iz Srbije ili Republike Srpske manje je važno. Znamo ko su tu žrtve, a ko zločinci. Tačka - napisao je Stevandić.

Iako su u pitanju kadeti, koji nisu nosili oružje sa sobom, i oni su pripadnici Vojske Republike Srbije.

Kako smo ranije objavili, o dolasku pripadnika Vojske Srbije upoznati su Granična policija, Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH i Ministarstvo vanjskih poslova BiH (MVP) na čelu s ministrom Elmedinom Konakovićem.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.