5.10.2024. 12:16
0
"Horde Zla" u velikom broju krenule u pomoć
Navijačka grupa Horde zla, poznata po svojoj strastvenoj podršci nogometnom klubu Sarajevo, pokazala je još jednom svoje humano lice. Ova grupa organizirala je akciju prikupljanja pomoći za građane pogođene nedavnim poplavama u Bosni i Hercegovini.

Tokom današnjeg dana članovi Horde zla okupili su se u velikom broju kako bi prikupili hranu, vodu, odjeću i druge potrepštine koje su hitno potrebne onima koji su pretrpjeli štetu.

Pomoć će biti distribuirana u najugroženija područja, a grupa planira nastaviti s akcijama i u narednim danima. Ovaj potez Horde zla ponovno je pokazao kako navijačke grupe mogu biti važna podrška zajednici u teškim vremenima, a njihova humanitarna akcija naišla je na odobravanje i podršku građana.

Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo u velikom broju su se zajedno u koloni zaputili prema područjima zahvaćenim poplavama. UNFKS – Horde zla uvijek stoji na raspolaganju sugrađanima koji trebaju pomoć i svojoj domovini.

Podsjećamo navijačke grupe Željezničara, Veleža i Zrinjskog odazvale su se pomoći unesrećenim građanima.

(Erna H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.