8.7.2024. 18:32
1
Muzur: U KS očekujemo veći broj načelnika
Stranka Narod i pravda danas je predala Centralnoj izbornoj komisiji za lokalne izbore.
Nakon toga se medijima obratio načelnik Ilidže Nermin Muzur.

On je naveo da će NiP imati liste za 62 općinska i gradska vijeća te da očekuju bolji rezultat nego prije četiri godine.

Istakao je da je broj jedinica lokalne samouprave na kojima će nastupiti za 50 posto veći nego na posljednjim lokalnim izborima.

Dodao je će imati 14 kandidata za načelnike i gradonačelnike, od čega će njih sedam nastupiti samostalno, dok će ostali biti predstavnici koalicije. Osim toga, podržat će još sedam kandidata drugih stranaka.

- U Kantonu Sarajevo imamo zajedničke kandidate koje smo danas prijavili. Nakon ovih lokalnih izbora očekujemo da ćemo imati veći broj načelnika - kazao je.
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.