29.7.2024. 22:48
2
Nenad Stevandić prijeti: Konaković sa ovim puca i na nas u RS-u, mi ćemo vratiti mnogo žešće i teže!
Predsjednik Narodne skupštine RS-a, kontroverzni Nenad Stevandić, komentarisao je otvoreno pismo šefa bh. diplomatije Elmedina Konakovića koji je uputio svom kolegi iz Srbije Ivicu Dačiću.

- On sa ovim puca i na nas u RS-u, mi ćemo vratiti mnogo žešće i mnogo teže nego što on to očekuje - rekao je Stevandić za TV Pink.

Stevandić je dodao kako "Konaković može nešto verbalno da pokuša, ali ne može ništa da blokira".

- Zato mi možemo sve da blokiramo u BiH. Tako da se oni igraju opasnih igara, zavađaju narod i dižu veliku temperaturu za svađu, sukobe i neslogu i svima onesposobljavaju dobre korake za budućnost - izjavio je on.

(Sead M.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.