31.7.2024. 22:07
1
Nastavlja se "sapunica" prepucavanja Dodika i Murphyja: Ostavio si na ulici i Srbe, i Bošnjake i Hrvate
Nakon što je Ambasada SAD u Bosni i Hercegovini danas ponovo kritikovala vlast u RS, javio se predsjednik manjeg bh. entiteta Milorad Dodik.

On je u objavi na društvenoj mreži X ponovo "napao" američkog ambasadora Michaela Murphyja, što je samo nastavak sapunice i prepucavanja Dodika i Američke ambasade.

- Murphy opet pita. Da pitam i ja njega: "Zašto ste zbog ličnog hira, sujete i frustracije ostavili stotine ljudi bez osnovnog ljudskog prava, prava na rad". Ostavili ste na ulici i Srbe i Bošnjake i Hrvate koji su radili u firmama koje ste zatvorili - napisao je Dodik.

Dodik je dodao kako RS ima "obavezu da štitit svakog svog građanina".

- Sjedinjene Američke Države su poslale bataljon vojske da bi spasile jednog vojnika, što su svi gledali u filmu "Spašavanje vojnika Ryana". RS jednako ima obavezu da zaštiti svakog svog građanina. Samo nastavi da pišeš. Što više pišeš, svima je jasnije da si ti najveći problem BiH - naveo je on.

(Sead M.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.