3.9.2024. 12:31
0
Napadnut trener Sarajeva: Oglasili se iz Bordo kluba
Najoštrije osuđujemo napad na trenera Akademije FK Sarajevo koji je izvršen na izrazito brutalan način pokušajem insceniranja saobraćajne nesreće, poručili su iz Bordo kluba, ne navodeći koji trener je napadnut i kada se sve dogodilo.

- FK Sarajevo neće dozvoliti da bilo kakvi napadi ili zastrašivanja utječu na rad i politiku Kluba i Akademije FK Sarajevo. Kao i do sada nastavit ćemo raditi profesionalno i osiguravati razvoj mladih igrača isključivo na osnovu njihovog talenta i ličnog zalaganja.

Očekujemo da nadležne institucije otkriju i u skladu sa zakonom kazne vinovnike ovog napada - saopćili su s Koševa.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.