9.9.2024. 16:33
0
Jezivi detalji pokušaja ubistva u BiH: Ubo ga nožem u glavu pa ga udarao nogom u lice
Kantonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona je Kantonalnom sudu Tuzla predložilo određivanje jednomjesečnog pritvora za Fehima Halilovića (30) iz Gradačca, kojeg terete da je pokušao ubiti M. Š., tako što ga je prvo nožem ubo u glavu, pa ga izudarao nogom.

Halilović je osumnjičen da je to uradio pijan, 8. septembra oko 40 minuta poslije ponoći u dvorištu svoje kuće u mjestu Požarike kod Gradačca.

- Osumnjičen je da je nakon kraće prepirke sa M. Š, ušao u kuću, uzeo kuhinjski nož i  M. Š. nanio povrede lijevog ramena i ubodnu ranu lica i glave. Kada je M. Š. pao na zemlju, više puta ga je udario stopalom u lice. M. Š. je nakon toga prevezen u UKC Tuzla gdje je zadržan na liječenju, saopćeno je iz Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Halilovića su pripadnici Policijske uprave Gradačac uhapsili u jutarnjim satima, te su obavili kriminalističku obradu i predali ga u nadležnost Tužilaštva. 

Postupajući tužilac je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičenog.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.