9.10.2024. 8:02
2
Konaković se oglasio po prvi put od "brodoloma" NiP-a na izborima u Sarajevu: "Samo su SDA i SDP bolji od nas na ovom probosanskom političkom spektru"
Nakon vrlo lošeg ostvarenog rezultata NiP, te ogromnog pada po broju glasova i vijećnika u Kantonu Sarajevo, oglasio se predsjednik te stranke Elmedin Konaković.

On je u sinoćnjoj objavi, najavio da će danas detaljnije o "rastu NiP-a u cijeloj BiH i padu u Kantonu Sarajevo".

"Poruka glasača u KS je jasna i upozorava da neke stvari ne radimo dobro. Nećemo tražiti krivce u drugima, slušamo kritike i popravljamo greške. Poruka glasača u ostalim djelovima BiH je jednako jasna i ohrabruje. NiP je parlamentaran u više od 50 opština/gradova (na prošlim izborima ušli smo u vijeća/skupštine 31 opštine/grada).

Broj vijećnika je znatno veći i samo su SDA i SDP bolji od nas na ovom probosanskom političkom spektru. Od ostalih smo znatno bolji. Dalje ćemo još mnogo jače", napisao je Konaković.  

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.