28.8.2023. 8:38
0
Evo ko je Karleuši poslao 1001 ružu na kućnu adresu
FOTO: Instagram
Jelena Karleuša uživa u plodovima uspjeha svoja dva nova albuma "Alpha" i "Omega" koji su potpuno oduševili njenu staru publiku, ali i one mlađe generacije koje su sada postali njeni fanovi.

I njenim prijateljima se itekako dopada pjevačicin novi projekat, a tim povodom joj je kao poklon na kućnu adresu stigla 1001 ruža.

Jelena je pozirala pored ovog cvjetnog aranžmana, a kada je pitala fanove šta misle, ko joj je kupio ovaj vrijedan poklon, mnogi su bili mišljenja da je riječ o Romanu Abramoviču koji je bio inspiracija za pjesmu "Romane", dok su drugi čak nagađali da je u pitanju Kanye West.

Nju je ovo jako nasmijalo, jer nije u pitanju nijedan od njih dvojice. Poklon joj je poslala žena, njena prijateljica Sofija Milošević, a Karleuša se danas oglasila i to potvrdila.

- Romane, dolazim ti kao ruska mafija… P. S. (niste pogodili, samo ste me dobro zasmijali). Ove najdivnije ruže, svih 1001, dobila sam od moje Sofije Milošević. Hvala ti ljepotice, predivno - napisala je Jelena u objavi na Instagramu, prenosi Avaz.

Inače, njena prijateljica se za ovaj poklon baš otvorila. Kako samo jedna ruža košta oko 5 KM, računicom se dolazi do toga da je Sofija za ovo iznenađenje platila više od 5.000 KM.


(Elmedina H.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.